Despre mine

Motto: “Dacă în viaţă poţi fi orice, fii bun!

Hey călătorule prin viaţă

Mă bucur să te am aici şi zic “Jos pălăria!” că doreşti să afli mai multe despre tine, de aceea îţi vin în întâmpinare cu servicii psihologice complexe care să te ajute să te descoperi şi să devii cea mai bună variantă a ta!
Am un background în sistemul medical, care mi-a oferit imaginea suferinţei şi cât de multe poate îndura fiinţa umană, dar în acelaşi timp mi-a dat ocazia să văd voinţa, puterea şi rezistenţa de care oamenii pot da dovadă. Dorinţa de a cunoaşte mai profund mintea umană m-a împins spre psihologie, cu o mare dorinţă de a ajuta şi vindeca.
Am absolvit Facultatea de Psihologie şi sunt atât psiholog clinician in supervizare, cu un Master în Psihologie Clinică şi Hipnoză, cât şi psihoterapeut cu un master în Psihoterapii Cognitiv-Comportamentale, la care adaug şi o formare în Psihoterapia Cognitiv-Comportamentale. Anii de muncă în spital mi-au demonstrat importanţa unei bune evaluări şi a unui diagnostic corect pentru a putea aplica tratamentul corespunzător şi de aceea stilul meu terapeutic îmbină perfect partea de evaluare complexă cu demersul psihoterapeutic eficient.
În activitatea cu clienţii mei integrez întotdeauna evaluarea bazată pe anamneză şi teste, psihoeducaţia şi intervenţia psihoterapeutică, rezultatul fiind o imagine de ansamblu a propriei vieţi psihice şi identificarea strategiilor necesare pentru a depăsi dificultăţile.
Studiile, practica şi experienţa mi-au dovedit că fiecare om este unic, de aceea adaptez metodele în funcţie de nevoile tale. Îmi ghidez terapia cu blândeţe şi căldură pentru ca ţie să îţi fie bine, să îţi descoperi calităţile şi să devii stăpân pe emoţiile tale!

 

Sunt membru al Colegiului Psihologilor din Romania cu atestat de libera practica Nr. 7834 din data02.11.2021, cod personal 27224, Psihologie clinica Practicant in Supervizare

Cabinet individual de psihologie Pascu F. Ramona-Georgiana, Certificat de inregistrare Nr. 374 din data de 15.04.2022, Cod de inregistrare 10B11792

Hai să ne cunoaștem

Putem stabili o întâlnire atât telefonic, cât și prin intermediul email-ului.

Testimoniale colegi