Colaborări

Ce le spunem copiilor despre război – Războiul pe înțelesul copiilor

Deși nu credeam ca vom discuta despre război cu copiii noștrii in afara orelor de istorie, ne vedem nevoiți să o facem și sigur orice părinte se întreabă: “Cum explic, ce îi arăt celui mic, cât este bine să spun și cât pot să îl feresc? ”

Adina Aruștei, așa cum deja ne-a obișnuit, vine în ajutorul părinților cu sfaturi și informații. Ne-am așezat la o cafea, am discutat și vă invităm să urmăriți rezultatul în cel mai recent articol marca Super-Mami


Adoptă o mamă!

Mă bucur să îmi aduc contribuția la campania Adoptă o mamă! și în parteneriat cu Fundatia Zurli să întind o mână de ajutor mamelor care se află într-o perioadă dificilă a vieții lor!


Dragostea de mamă

Mama…primul și cel mai prețios cuvânt!
Vă invit la câteva vorbe despre dragostea de mamă!


Dragostea pe înțelesul copiilor

Să iubim copiii mai mult decât orice pe lume și să le arătăm dragoste necondiționată în fiecare clipă a scurtei noastre existențe pe Pământ!


Cum sa crestem copii buni

Să nu repetăm greșelile părinților noștrii, să nu credem că dacă sunt mici, copiii nu internalizează și nu rămân cu răni în suflet și minte!
Un subiect drag mie, discutat la Speranța TV.


Psihologia iubirii. Ce este iubirea şi cum a evoluat ea?

Primul dintr-o serie de articole cu și despre iubire din perspectiva psihologiei


New Year’s Resolutions – 7 strategii de schimbat „năravul”

Un nou an, un nou început…Tips&Tricks despre cum să reușim în tot ce ne propunem!


Duminică împreună – Tehnologia schimbă modul de a lucra

Despre cum s-a adaptat lumea la work from home, avantaje, dezavantaje și recomandări vă invit să ascultați intervenția la “Duminica împreună”!